7 Mayıs 2023 Pazar

Fenomen Simge derin gögüs dekolteli pozları.

Fenomen Simge Barankoğlu sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Bir dönem 'Örümcek, korktun mu? Yılan, korktun mu? Korkmadın mı?' sözleriyle yeni bir akım başlatan Barankoğlu, sonrasında Instagram ve TikTok hesaplarında paylaştığı videolarıyla ünlendi. Cesur pozlarıyla da dikkat çeken isim göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.




Simge Barankoğlu polis ekipleri tarafından göz altına alındı. Sosyal medya fenomeni olan ve paylaştığı videolarla tanınan genç kadının emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Peki, Simge Barankoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Neden gözaltına alındı.





SİMGE BARANKOĞLU KİMDİR?
Gözaltına alınması haberiyle gündeme gelen Simge Barankoğlu, 1995 yılında dünyaya geldi. Aslen İzmir Ödemişli olan genç kadın, Adnan Menderes Üniversitesi mezunu olduğunu belirtmişti.

Sosyal medya hesabı üzerinden cesur pozlar veren ve iddialı videolar paylaşan Barankoğlu, 'Örümcek, korktun mu? Yılan, korktun mu?” sözleriyle tanınmış ve yeni bir akımın başlamasına neden olmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder