24 Ekim 2021 Pazar

Sılanın zayıfladığı diyet doğru beslenme nasıl olur?

Türkiye'nin başarılı ismi Sıla 1 ay içinde 12 kilo verdi. Sıla'nın sır gibi diyeti kilo problemi olanları oldukça meraklandırdı. Güzel şarkıcı Aşk acısını bu şekilde atlattı. 

Sıla aşk acısını unutmak için kendini diyete verdi. Ramazandan önce güzel sanatçı tam 12 kilo verdi.

SILA 1 AYDA 12 KİLO VERDİ!

Özgür Mumcu ile aşk yaşayan Sıla, sevgilisinden ayrıldıktan sonra yeni kararlar almaya başladı.

Müziği kadar özel hayatıyla da gündeme gelen Sıla, aşk acısını forma girerek unutmaya çalıştı. Sıla Ramazan ayından önce 1 ayda 12 kilo verdi. Sıla'nın bu kadar kısa sürede bu kadar çok kiloyu vermesi herkesi şaşırttı.

Başarılı popçu Sıla, diyetisyene gitti ve bir beslenme çizelgesi hazırlattı. Sıla çok iştahlı olmamasına rağmen doğru şekilde beslenmediğinden kilo almıştı.

Tavuk yemeyen Sıla'ya özel bir diyet uygulandı. Sıla, protein ve meyve ağırlıklı beslenmeye başladı. Kiraz ve badem de yiyerek kilo veren Sıla, kısa sürede fazla kilolarından kurtuldu.

 Turkey gave the name of the successful Sila 12 kilos in one month. Sıla's secret diet made those with weight problems very curious. This is how the beautiful singer survived the pain of Love. Sıla gave herself to a diet to forget her love pain. Before Ramazan, the beautiful artist lost 12 kilos.

 SILA GAVE 12 WEIGHT IN 1 MONTH! 

 Sıla, who has a love affair with Özgür Mumcu, started to make new decisions after leaving her lover. Sıla, who came to the fore with his private life as well as his music, tried to forget his love pain by getting in shape. Sıla lost 12 kilos in 1 month before Ramadan. Everyone was surprised that Sıla lost so much weight in such a short time. Successful pop singer Sıla went to a dietician and had a nutrition chart prepared. Although Sıla did not have a very appetite, she gained weight because she was not fed properly. A special diet was applied to Sıla, who did not eat chicken. Sıla started a protein and fruit diet. Sıla, who lost weight by eating cherries and almonds, got rid of her excess weight in a short time.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder